maandag, 19 april 2021

Update hervatting sportaanbod

Lesrooster 2020/2021
Wie, wat, waar wanneer...?
LEDENADMINISTRATIE
Informatie m.b.t. contributie, aanmelding, wedstrijdkosten, ...
A+ R A-
zaterdag, 23 mei 2020 12:30

Update hervatting sportaanbod

Ruurlo - Beste leden en ouders/verzorgers, Het Covid -19 / Corona virus houdt de samenleving in zijn greep. De Nederlandse regering heeft op 6 mei de maatregelen voor de sport ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus voor een deel versoepeld.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanaf 29 april mocht de jeugd tot en met 18 jaar weer samen, onder begeleiding, trainen in de buitenlucht. Daarbij moeten de hygiënemaatregelen van het RIVM worden gevolgd. Voor de jeugd in de leeftijd 13 tot en met 18 jaar geldt dat zij zich tijdens het sporten 1,5 meter afstand moeten houden, voor de jeugd t/m 12 jaar geldt dat niet. Alleen trainingen zijn toegestaan, wedstrijden/competities en toernooien blijven verboden. Kleedkamers blijven gesloten.

 

Vanaf 11 mei mag ook iedereen ouder dan 18 jaar weer buiten sporten en bewegen op 1,5 meter afstand van elkaar. Ook hier geldt: alleen trainingen zijn toegestaan, wedstrijden/competities en toernooien blijven verboden. Kleedkamers blijven gesloten. Wij als RGV hebben de regie gepakt en in overleg met de gemeente en de Sportfederatie Berkelland naar een buitenlocatie gezocht waar wij een groot deel van onze lessen weer zouden kunnen geven. Deze locaties hebben wij gevonden bij het zwembad de Meene en bij Brundel schilder-, behang- en spuitwerk waar wij erg blij mee zijn! Als het virus onder controle blijft, kan per 1 september een volgende stap worden gezet: alle binnensporten zijn dan weer mogelijk voor alle leeftijden. Tot die tijd proberen wij als RGV zoveel mogelijk lessen op een veilige en prettige wijze door te laten gaan op onze buitenlocaties (met uitzondering van de zomervakantie).

 

Deze maatregelen hebben hun impact op de gehele samenleving, dus ook voor jou privé en als lid bij RGV Ruurlo. Gezondheid en veiligheid staan voorop en als ieder zich aan de gemaakte afspraken houdt, kan Nederland deze crisis aan en komen we hier sterker uit.

 

Net zoals vele andere ondernemers moeten wij praktische en economische argumenten afwegen tegen morele en principiële argumenten. Zo is het uitermate vervelend dat jij als gewaardeerd lid geen of niet volledig gebruik kunt maken van je vereniging. Aan de andere kant drukt de verantwoordelijkheid op ons om de continuïteit van onze vereniging te waarborgen. Want ons team wil er voor jou ook weer staan ná deze periode van sociale en sportieve onthouding! Dat betekent dat de toekomst van RGV mede bepaald zal worden door jouw loyaliteit, als lid.

 

Het Bestuur heeft virtueel de hoofden bij elkaar gestoken en deelt bij deze het volgende mede:

  • De sporthal blijft gesloten tot in ieder geval 1 september conform de landelijke afspraken

  • De lessen vinden buiten plaats bij het zwembad de Meene of bij Brundel schilder-, behang- en spuitwerk

  • Alle wedstrijden tot september zijn gecancelled

  • De contributie april t/m juni incasseren wij voor 50% i.p.v. 100%

  • De betaling van de wedstrijd kosten worden normaal gesproken verdeeld over 4 kwartalen. Aangezien niet alle wedstrijden ivm Corona doorgang hebben kunnen vinden, worden de kosten evenredig per discipline doorbelast. Dit blijkt per discipline te verschillen. Dit betekent dat wij Turnen en Acro nog 1 kwartaal moeten berekenen en voor de Trampoline zullen er dit seizoen geen wedstrijdkosten meer worden geïnd.

 

Wij hopen op jullie begrip en medewerking inzake bovenstaande mededelingen.

 

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn betreffende maatregelen /afspraken voor onze lessen, dan zullen wij jullie tijdig informeren.

 

Als de regelgeving dat toelaat zullen trainingsmogelijkheden in de sporthal vanaf september weer worden gefaciliteerd.

 

Het Bestuur wenst alle leden en zijn/haar familie heel veel sterkte om deze crisis door te komen.

Blijf gezond, veilig, …..en houd afstand.

 

Met sportieve groet,

Bestuur RGV

Log in om reacties te plaatsen

RGV Kalender

Geen evenementen

RGV Sponsorclicks

Sponsor

Locatie sporthal

Sporthal ‘t Rikkenhage

Fürstenauerstraat 1
7261 PE Ruurlo

T. (0)573 452179

Locatie gymzaal

Gymzaal

Schoolstraat 9
7261GH Ruurlo

Ledenadministratie

Erna Boekelder

Hondsdraf 1
7261 JV  Ruurlo

T. (0)573 452893
E. ledenadm.rgv@gmail.com

 

Secretariaat

Renske Ruiterkamp

Ruurloseweg 41
7251 LA Vorden

T. (0)575 554336
E. secretaris.rgv@gmail.com