maandag, 10 augustus 2020

Drie Jubilarissen bij de RGV

Lesrooster 2019/2020
Wie, wat, waar wanneer...?
LEDENADMINISTRATIE
Informatie m.b.t. contributie, aanmelding, wedstrijdkosten, ...
A+ R A-
zondag, 08 april 2018 16:21

Drie jubilarissen bij de RGV

Ruurlo - Tijdens de ledenvergadering werden 3 jubilarissen gehuldigd voor hun vele jaren lidmaatschap van de vereniging.

Johan Oltvoort, lang tijd actief sporter bij de R.G.V. en 20 jaar lang voorzitter van de vereniging, ontving veel lof en bloemen voor zijn 50 jarig lidmaatschap. Joop Dimmendaal onderging hetzelfde voor de vele werkzaamheden voor de R.G.V. en zijn 40 jarig lidmaatschap. Hendrika Lievestro, inmiddels de 80 jaren gepasseerd sport nog steeds bij de RGV , ontving bloemen voor haar 25 jarig lidmaatschap.

 

Ledenvergadering - Tijdens de ledenvergadering werden vele actuele onderwerpen besproken, waaronder de bolchrysanten actie, die dit jaar op 1 september wordt gehouden. Het financieel verslag vertoonde dit jaar een klein positief saldo, waardoor de contributie aanpassing beperkt kon blijven tot de jaarlijkse index. Na 6 jaren moest RGV afscheid nemen van Miranda te Lintelo als P&O functionaris. Ook, de voorzitter, Theo Hesselink nam afscheid van het RGV bestuur. Tijdens de bestuursverkiezing werden Renske Ruiterkamp gekozen als secretaris en Karin Ketelaar als P&O functionaris. Ten tijde van de vergadering was er nog geen kandidaat voor het voorzitterschap. Belangstellenden hiervoor kunnen zich melden bij de RGV. Na 15 jaren de functie van Vertrouwenspersoon vervuld te hebben stopte Stien Meutstege met deze functie. In haar plaats werd Miranda te Lintelo benoemd. Naast de verslagen van de diverse commissies binnen de RGV werd in de vergadering veel aandacht besteed aan het binnensport accommodatie probleem in Ruurlo. Het bestuur en de leden oordeelden dat de aanpak, die door de sportverenigingen in Ruurlo en de gemeente Berkelland gevolgd wordt om te komen tot een nieuwe sporthal een goede is. Men ziet verwachtingsvol uit naar de resultaten hiervan in de komende jaren.

 

v.l.n.r. Johan Oltvoort, Hendrika Lievestro en Joop Dimmendaal

 

Theo Hesselink en Miranda te Lintelo

 

 

Log in om reacties te plaatsen

RGV Kalender

Geen evenementen

RGV Sponsorclicks

Sponsor

Locatie sporthal

Sporthal ‘t Rikkenhage

Fürstenauerstraat 1
7261 PE Ruurlo

T. (0)573 452179

Locatie gymzaal

Gymzaal

Schoolstraat 9
7261GH Ruurlo

Ledenadministratie

Erna Boekelder

Hondsdraf 1
7261 JV  Ruurlo

T. (0)573 452893
E. ledenadm.rgv@gmail.com

 

Secretariaat

Renske Ruiterkamp

Ruurloseweg 41
7251 LA Vorden

T. (0)575 554336
E. secretaris.rgv@gmail.com