donderdag, 19 april 2018

RGV onderweg naar haar 90 jarig bestaan

Lesrooster 2017/2018
Wie, wat, waar wanneer...?
LEDENADMINISTRATIE
Informatie m.b.t. contributie, aanmelding, wedstrijdkosten, ...
Ledenvergadering 2018
Jaarlijkse ledenvergadering voor alle leden en ouders/verzorgers
A+ R A-
woensdag, 09 november 2016 16:19

RGV onderweg naar haar 90 jarig bestaan

Ruurlo - De Ruurlose Gymnastiek vereniging (RGV) bestaat op 27 december 2016 90 jaar. Om dit op gepaste wijze te vieren heeft RGV Ruurlo een bescheiden programma opgezet voor het einde van dit jaar.

Op 26 november a.s. zullen er twee jubileum Gala voorstellingen zijn, 's middags speciaal voor de jeugd en 's avonds voor de seniorleden. Tijdens deze Gala voorstellingen zullen alle disicplines van RGV Ruurlo hun kunnen tonen. Deze disciplines zijn Turnen (meisjes, jongens, heren en dames) Acrobatische Gymnastiek (Acrogym), Trampolinespringen, Trimgymnastiek & Ouderengymnastiek.

 

Ruim een maand later, op 7 januari 2017, zal een actieve / receptie / inloopmiddag worden georganiseerd. Tijdens deze middag kan eenieder zelf actief kennis maken met de verschillende disciplines van RGV Ruurlo en zal er een beeldpresentatie zijn van de hoogtepunten uit het verleden.

 

Ook zal gymtopper Bart Deurloo (van het succesvolle Olympische mannenteam) tijdens deze middag een demo verzorgen en kunnen RGV leden onder zijn leiding sporten. In een ontspannen sfeer kan dan kennis gemaakt worden met de verschillende mogelijkheden, die de RGV biedt, en kan men de RGV-leden feliciteren met hun 90-jarig bestaan. Deze middag is toegankelijk voor alle belangstellenden uit Ruurlo en omgeving.

 

Ter gelegenheid van dit 90-jarig jubileum geeft RGV Ruurlo een jubileum-scheurkalender uit. In deze kalender vind u informatie van de lokale middenstand, de historie van RGV Ruurlo, informatie over RGV Ruurlo en diverse spreuken, gedichten en andere kunstwerken van onze leden. De kalender wordt vanaf 26 november (tijdens het RGV Gala 2016) aangeboden voor € 7,50 per stuk. De opbrengst van deze actie zal besteed worden aan nieuwe materialen en doelstellingen voor alle disciplines binnen RGV Ruurlo.

Log in om reacties te plaatsen

RGV Tweets

RGV Ruurlo
Maar liefst 14 finaleplekken voor turnen dames 5e divisie! https://t.co/NotOtIgZR6
RGV Ruurlo
Vandaag was de afdeling turnen dames in Doetinchem te vinden voor een wedstrijd. Zo te zien was er ook tijd voor ee… https://t.co/hxIwvJDShJ
RGV Ruurlo
RGV Turnen Dames mag met 8 meiden deelnemen aan de districtfinale voor de 4e divisie! https://t.co/xRQuO3MVRj
Follow RGV Ruurlo on Twitter

Locatie sporthal

Sporthal ‘t Rikkenhage

Fürstenauerstraat 1
7261 PE Ruurlo

T. (0)573 452179

Locatie gymzaal

Gymzaal

Schoolstraat 9
7261GH Ruurlo

Ledenadministratie

Erna Boekelder

Hondsdraf 1
7261 JV  Ruurlo

T. (0)573 452893
E. ledenadm.rgv@gmail.com

 

Secretariaat

Theo Hesselink

Willem Alexanderlaan 10
7261WK  Ruurlo

T. (0)573 453017
E. secretaris.rgv@gmail.com