woensdag, 26 februari 2020

RGV Kamp 2016: “Boer zoekt vrouw!”

Lesrooster 2019/2020
Wie, wat, waar wanneer...?
LEDENADMINISTRATIE
Informatie m.b.t. contributie, aanmelding, wedstrijdkosten, ...
A+ R A-
maandag, 18 april 2016 14:50

RGV Kamp 2016: “Boer zoekt vrouw!”

Ruurlo - Afgelopen weekend was het weer tijd voor het jaarlijkse RGV Kamp. Dit jaar met als thema: “Boer zoekt Vrouw!”. Het beloofde een mooi kamp te worden, met weinig slaap, mooi weer, veel bewegingsactiviteiten, maar bovenal veel gelach.

Op vrijdag 15 april vertrok de jeugdraad van RGV Ruurlo, met ongeveer 90 kinderen, vanaf de parkeerplaats van Bronckhorst High Tech naar kampeerboerderij de Haverkamp te Varssel. De zon liet zich tijdens het fietsen zelfs nog even zien, maar helaas kwam de laatste fietsgroep met kinderen niet geheel droog bij de boerderij aan. Dit mocht de pret natuurlijk niet drukken! Nadat de kamerindeling bekend was gemaakt, de kamers waren versierd en er lekker gegeten was, was het tijd voor de spannende spooktocht. De kinderen moesten het raadsel oplossen van de moord op een vriendin van Karline. Erg spannend met allerlei opdrachten in het bos. Het bleef nog lang gezellig op de kamers en de gangen, maar om 02.00 uur was, zoals afgesproken, iedereen stil.

 

Zaterdag om half 9 was het tijd voor de ochtendgymnastiek. Na het eten gingen de kinderen wederom het bos in voor het spel: ‘Levend Stratego’. Ondertussen waren de bakwieven druk aan het werk om voor de 86 hongerige kinderen lekkere pannenkoeken te bakken. De kinderen hebben hier erg van genoten! Dankzij een sponsoring van de Tuinkamer kregen de kinderen ook een heerlijk toetjesbuffet. ’s Middags was het tijd voor echte Hollandse spelletjes. Onder andere boerengolf door een sponsoring van Geurtsen boerengolf Koekkoek. Ook mochten de spellen: sjoelen, spijkerpoepen en snoephappen niet ontbreken.

 

Zaterdagavond staat traditiegetrouw de bonte avond op het programma. Er waren voor deze avond weer allerlei originele acts voorbereid door de kinderen. Ook een aantal leden van de jeugdraad hadden een leuke act voorbereid, waarbij het wederom niet droog bleef. Onder het genot van een heerlijke bittergarnituur, gesponsord door Plaza ’t Snackhuus, ging het programma van de bonte avond weer verder. De grote winnaressen van de avond waren Fien Hans, Tara Buitenhuis, Mady Brundel en Linn te Veldhuis met "Daar boven op de berg”. Na een korte discoavond was het daarna ook snel stil op de boerderij.

 

Zondag was het alweer tijd om naar huis te gaan., Nadat iedereen zijn kamer had schoongemaakt en de spullen waren ingepakt, was het tijd om lekker te ontbijten. Na het ontbijt gingen we nog één keer naar het bos voor een vossenjacht. Bij terugkomst kregen de kinderen nog een broodje knakworst en gingen ze, nadat de bui over was gevlogen (met dank aan de weersvoorspelling van onze eigen weerman Jordi), op de fiets weer terug naar Ruurlo. De Jeugdraad van RGV Ruurlo wil Hofstede Tweewielers bedanken voor het uitlenen van de fietsen, Logis Restaurant De Tuinkamer voor de overheerlijke toetjes, Geurtsen boerengolf Koekkoek voor de boerengolf sets, PLUS Kogelman voor de lekkernijen, De Noaber/Plaza ’t Snackhuus voor de bittergarnituur en Bronkhorst High Tech voor het gebruikmaken van de parkeerplaats.

 

Als laatste wil de jeugdraad alle hulpouders en natuurlijk alle kinderen bedanken voor het mede mogelijk maken van weer een onvergetelijk RGV Kamp! Op naar volgend jaar!

 

 

Log in om reacties te plaatsen

RGV Kalender

Geen evenementen

RGV Tweets

RGV Ruurlo
WEDEROM GOEDE PRESTATIES VOOR 5E DIVISIE TURNSTERS! Lees het bericht hieronder voor meer info. https://t.co/RjC3taGRsk
RGV Ruurlo
SUCCESVOLLE 2E PW VOOR 3e/4e DIVISIE TRAMPOLINESPRINGERS! Lees hieronder het bericht voor meer info. https://t.co/WVPG1CRfb3
RGV Ruurlo
> RGV HULDIGT 6 JUBILARISSEN < Gisteravond tijdens de jaarlijkse ledenvergadering heeft het bestuur van RGV maar l… https://t.co/UR86tWWu2k

RGV Sponsorclicks

Locatie sporthal

Sporthal ‘t Rikkenhage

Fürstenauerstraat 1
7261 PE Ruurlo

T. (0)573 452179

Locatie gymzaal

Gymzaal

Schoolstraat 9
7261GH Ruurlo

Ledenadministratie

Erna Boekelder

Hondsdraf 1
7261 JV  Ruurlo

T. (0)573 452893
E. ledenadm.rgv@gmail.com

 

Secretariaat

Renske Ruiterkamp

Ruurloseweg 41
7251 LA Vorden

T. (0)575 554336
E. secretaris.rgv@gmail.com