donderdag, 13 mei 2021

Wat is Meisjesgym? | RGV Ruurlo

Wat is Meisjesgym?
Soepel, vlot, technisch en met veel plezier!
Wat is Jongensgym?
Kracht, snel, technisch en met veel plezier!
Lesrooster Jeugdgym
Wat heeft RGV Ruurlo de Jeugdgymmers te bieden?
A+ R A-

Wat is Meisjesgym? | RGV Ruurlo

Soepel, vlot, technisch en met veel plezier!

Iedereen heeft tijdens de gymles op school wel eens in de ringen gehangen of over een kast gesprongen, maar tijdens een gymnastiekles bij de gymnastiekvereniging merk je pas hoe leuk en heerlijk het is om een echte gymnast te zijn.

Gymnastiek is voor iedereen, je hoeft geen ster te zijn in saltospringen op de vloer, handstand op de brug of overslag over de kast. In tegendeel, je kiest voor Recreatiegym op geheel eigen niveau. Recreatiegym is er voor alle leeftijden en instromen in de bestaande groepen is altijd mogelijk. Ook al heb je vroeger niet op kleutergym gezeten.

 

Ontwikkeling
Bij de meisjesgymnastiek proberen we alle basisaspecten van bewegen aan te leren. Dus niet alleen het toestelturnen komt aan bod, maar ook is er vaak tijd voor een spelletje. Gymnastiek stimuleert de meisjes om op een veilige, leuke manier nieuwe ervaringen op te doen en plezier te krijgen in bewegen.

 

Deelname aan evenementen/wedstrijden
Per jaar is het mogelijk om als recreatie sporter mee te doen aan wedstrijden. Dit is geheel vrijblijvend en iedereen kan meedoen op haar eigen niveau. Tevens wordt er door RGV Ruurlo elk jaar een evenement georganiseerd, het RGV Gala of de RGV Clubkampioenschappen. Zodat je in Ruurlo aan je familieleden kunt laten zien wat je allemaal hebt geleerd tijdens de gymnastieklessen.

RGV Kalender

Geen evenementen

RGV Sponsorclicks

Sponsor

Locatie sporthal

Sporthal ‘t Rikkenhage

Fürstenauerstraat 1
7261 PE Ruurlo

T. (0)573 452179

Locatie gymzaal

Gymzaal

Schoolstraat 9
7261GH Ruurlo

Ledenadministratie

Erna Boekelder

Hondsdraf 1
7261 JV  Ruurlo

T. (0)573 452893
E. ledenadm.rgv@gmail.com

 

Secretariaat

Renske Ruiterkamp

Ruurloseweg 41
7251 LA Vorden

T. (0)575 554336
E. secretaris.rgv@gmail.com